NYHEDER OG PRESSEMEDDELELSER

Hvad sker der?

AdobeStock_185071010.jpeg

ELECTRIC FREEWAY 
& CURRENT ECO

ELECTRIC FREEWAY BYGGER OPP SITT TILBUD I NORGE OG DANMARK

Electric Freeway AS har nu etableret sine tjenester i Danmark og er ved at opbygge sin Norske, Danske og internationale organisation.


Virksomheden har også for nylig indgået en aftale med en stor aktør i Danmark og har nu etableret sine tjenester i det danske opladningsmarked, der vokser hurtigt.


Den Danske version af Electric Freeway SmartCharge, betalingstjenester har været i drift på danske kunde fra December 2021

ELECTRIC FREEWAY SERTIFISERTE LADERE

Når vi etablerer SmartCharge som en opladningsplatform i en opladningsfacilitet, er det vigtigt, at den enkelte opladningsboks kan kommunikere fejlfrit med vores system.


SmartCharge bruger OCPP (International Open Charge Point Protocol) til at kommunikere med opladningsboksene.
Der er nogle 'dialekter' af OCPP, og for at undgå uforudsete fejl og problemer i produktionen tester vi alle relevante opladningsbokse mod vores system, før vi integrerer dem i opladnings-faciliteterne.


Her finder du en oversigt over producenter af ladebokse, der fra september 2021 er certificeret til brug med SmartCharge.

Kontakt os for mere information.

Electric Freeway AS har indgået en samarbejdsaftale med Current Eco AS. og vil være forhandler af opladningsplatformen SmartCharge på sine markeder.


SmartCharge, en af markedslederne inden for opladningssystemer til det internationale marked, er blevet udviklet af den norske systemleverandør siden 2014 og indeholder komplette funktioner til drift, styring og support af alle typer små og store opladningsfaciliteter.


Løsningen markedsføres som Electric Freeway SmartCharge og vil omfatte Electric Freeways tjenester til friktionsfri levering, drift og styring af opladningstjenester.