Charge-dreamstimemedium_164079439_edited

OM OS

Electric Freeway blev etableret i 2020 af en gruppe meget erfarne mennesker med en baggrund inden elbil lading, softwareudvikling, energiindustrien og fra finans-/betalingsløsninger.

 
Med vores innovative teknologi og vores gode indsigt i udfordringerne i forbindelse med opladning af elbiler arbejder vi hver dag på at forbedre anvendeligheden af vores opladningsløsninger.

Sammen med vores partnere og underleverandører kan vi tilbyde komplette opladningsløsninger til små og store opladningsfaciliteter. Vores software er udviklet baseret på internationale protokoller og standarder inden for ev opladning.

Vores CSMS-ladesystemer kan tilsluttes alle typer ladestationer og elbiler, der er udviklet i henhold til disse standarder. Se en oversigt over ladestationer og leverandører, som vi har certificeret til brug i vores løsninger her.

Electric Freeway er uafhængig af producenter af ladestationer og leverandører af elektrisk infrastruktur og installation.

 

Vi kan således yde objektiv rådgivning om teknisk/elektrisk konfiguration af dit opladningssystem og oprette driftsrutiner med betaling, administration og support, der passer til dig og dit opladningsprojekt.