Charge-dreamstime.jpg

VORES OPLADNINGSLØSNINGER

Vores opladningstjenester:

Etabler et nyt opladnings-

system med SmartCharge

Vi laver al planlægning, bl.a.

konfiguration, opstart og drift af små og store ladeanlæg.

Vi kan deltage i hele processen sammen med den valgte elektriske installatør til installation og leverandør af ladebokse.

Electric Freeway Smart Charge-platformen sikrer bekymringsfri daglig drift af opladningssystemet.

 

Vi leverer løsninger, der er uafhængige af hvilke ladestander eller type elektrisk infrastruktur, der skal bruges i opladnings-systemet.

Etabler SmartCharge i eksisterende opladnings-systemer

De første opladningssystemer i boligforeninger, ejerlejligheder, firmagarager, parkeringshuse mm. blev installeret for 6-7 år siden.

 

Mange af disse er nu vokset fra små faciliteter med 4-5 opladere til at blive store faciliteter med

30-50-100 ++ ladepunkter.

 

Hvis opladning og brugerstyring, udvidelse af elektrisk kapacitet, support og betaling er blevet en udfordring, kan vi oprette et nyt og moderne ladestyringssystem i dit eksisterende opladnings-

system.

Rådgivning, projektledelse udbudsevaluering

At evaluere løsninger til elbilopladningssystemer f.eks. i en boligforening kan være kompliceret og krævende.

 

Vurdering af elektrisk kapacitet, valg af ladestandere, fleksibilitet til fremtidige udvidelser og opgraderinger samt at sikre, at den valgte løsning ikke låser dig til en enkelt leverandør, er krævende.

 

Vi er en produktuafhængig, kompetent partner, der kan bistå i dette arbejde.

Hvad er Electric Freeway SmartCharge?

Electric Freeway SmartCharge er en komplet systemplatform (CSMS-system, Back-End-løsning) til drift, administration og support af moderne ev opladningsfaciliteter. Derudover tilbyder vi en komplet servicepakke, der omfatter alle operationer, kundesupport, betalingstjenester osv.

Ligesom en moderne elbil er tilsluttet nettet til forskellige tjenester og automatiske opdateringer af den software, der driver kontrolsystemerne, er de fleste moderne opladningsbokse også forbundet til nettet. Vores løsninger sikrer, at alle opladere til enhver tid er opdaterede med de nyeste opdateringer og funktioner. 

Opladningsboksene kræver et underliggende system (CSMS-system eller Back-end-system) til at overvåge og styre opladningsprocesserne samt understøtte opladning af brugere og administratorer via Smart App's og WebPortal.

I dette system er der også måling og betaling for forbruget af opladningsstrøm fra den enkelte opladningsbruger. 

Inden for elbil- og opladningsindustrien er standardiseringen af, hvordan biler, ladebokse og det bagliggende system (ladeplatform) arbejder sammen, blevet udviklet og etableret.

 

Et eksempel på dette er OCPP-protokollen, der sikrer, at opladningsbokse og opladningsplatforme kommunikerer på tværs af producenter og teknologier. (OCPP= Open Charge Point Protocol).

 

På denne måde kan et opladningssystem, der følger OCPP-protokollen, også kommunikere med andre opladningsplatforme, der følger de samme standarder. Dette sikrer, at du som ejer af et opladningssystem ikke er låst fast hos en enkelt leverandør af opladningsbokse og / eller systemtjenester, men du kan vælge den, der tilbyder de bedste løsninger, den bedste kundeservice til den bedste pris for de tilbudte tjenester.
 

ElectricFreeway SmartCharge

Electric Freeway samarbejder med og er forhandler for det norske softwarefirma Current Eco AS, som har udviklet SmartCharge-konceptet siden 2014. 

Med Norge som et af verdens førende massemarked for elbiler er vi konstant på forkant med udviklingen, også internationalt.  
 

Kontakt os for mere information

Interesseret i at vide mere? Kontakt os for at lære mere om opladning af elbiler

  • Facebook
  • LinkedIn
Tak fordi du kontaktede os!